Julehilsen

  16.12.2020 Kl. 13:42  

Kjære lokallag

Dette året har vært spesielt på flere måter. Vi har måttet forandre levesett og relasjoner og redusere kurs og andre planer. Mange savner lagenes aktiviteter.

La oss håpe at det i løpet av neste år blir mulig å gjenoppta lokallagenes arbeid.

Vi i fylkesstyret har gjennomført noen møter på nett. Det er ikke det samme som å møtes fysisk. Som nytt styre, hadde vi håpet å arrangere en samling for å bli bedre kjent og snakke om ansvar og arbeidsdeling i styret. Det måtte utsettes til neste år.

Vi er svært fornøyde med den nye hjemmesiden for Akershus fylkeshusflidslag.https://www.akershusfhl.no. Anne Marie Madssveen har laget denne.

Nå gjenstår det for oss å fylle den med små og store nyheter. Vi i fylkesstyret har nå et fast punkt på dagsorden der vi snakker om hva vi bør legge ut på hjemmesiden. Det er ellers lett å glemme den.

Vi vil oppfordre alle lagene til å ha hjemmesiden i tankene og bruke den til å informere medlemmer, de andre lagene, oss i fylkesstyret og husflidskonsulenten. Send gjerne informasjon i tekst og bilder om ting som skal skje/har skjedd til webmaster, anne.marie.madssveen@gmail.com, så kan hun legge ut til glede og inspirasjon både for dere og andre lag/medlemmer.

Til slutt vil vi ønske alle en riktig god jul og et bedre nytt år !

Vi håper å ses utenfor skjermen i 2021.

 

På vegne av styret i Akershus fylkeshusflidslag

Eli Sundby


Vis alle nyheter